Flæsken blev ikke paneret eller noget, den blev blot lagt på en rist over en bradepande, og så ind i ovnen på 225 grader til den er gylden og sprød, hvorefter den vendes og gøres sprød på den anden side også. Grill i ovnen hjælper når man er utålmodig som mig. ;) I hvert fald blev resultatet ret godt, meget af fedtet blev smeltet af, og ingen panering til at opsuge alt det dejlige fedtstof fra panden. Bonus!
Flæsk - klar til at komme i ovnen
Tilbehøret blev kogte blomkålsbuketter, kogt på helt traditionel vis.
Blomkålsbuketter inden kogning
Peberfrugtsalsa, bestående af 2 peberfrugter skåret i tern, med nogle cherry-tomater, finthakket løg, saft fra en citron, lidt olivenolie og frisk basilikum. Super lækkert og ikke mindst kønt tilbehør (Dejligt med farver!) :)
Desuden fik vi noget citronstegt spidskål, som var en spidskål snittet i strimler, stegt ved høj varme i lidt olie i nogle minutter, herefter en lille klat smør, saften af en citron og lidt salt og peber. Meget velsmagende.
Spidskål i panden
Sidst men ikke mindst, så fik vi også bagekartofler til, på den nemme måde. 4 bagekartofler på lidt køkkenrulle i mikroovnen, og så fik de 13 minutter. De får ikke helt den rigtige bagekartoffelsmag, men kom jo selvfølgelig først i tanke om bagekartofler kort tid inden maden var færdig - typisk mig. En klat hjemmelavet persillepesto blev brugt i stedet for smør. Til slut et billede af aftenens tallerken:
(Jeg ved ikke hvorfor den roterer billedet...)
- Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar